maandag 12 mei 2014

Mijn eerste creatie met soft cactus


Ik had al vele goede dingen gelezen over de Soft Catus collectie. En natuurlijk ook al heel wat mooie creaties kunnen bewonderen op de verschillende blogs die ik volg. De prints vind ik één voor één fantastisch. Ik was dan ook blij dat een winkel in de buurt; Juffertje Uil, deze collectie had. Zo kon ik ze in het echt bewonderen en moest ik ze niet via het internet bestellen. Maar daarom was het kiezen er wel niet eenvoudiger op geworden. Ik heb me dan maar even laten gaan en ben gezwicht voor meerdere stofjes. De eerste is deze Little Daisy waar ik een A-lijn kleedje van maakte. De voering heb ik in het rood gedaan en als afwerking plaatste ik er een gele paspelband tussen en gebruikte ik gele kamschnaps als sluiting. 


5 opmerkingen:

 1. Knap gedaan!
  Mooi hé, die stofjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel leuk kleedje en super stofje !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel mooi! Kan ik ergens vinden hoe je dat doet, zo'n paspelbandje ertussen steken? Ben namelijk een absolute beginner, maar dit geeft toch net dat ietsje extra aan een a-lijntje!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel mooi! Kan ik ergens vinden hoe je dat doet, zo'n paspelbandje ertussen steken? Ben namelijk een absolute beginner, maar dit geeft toch net dat ietsje extra aan een a-lijntje!

  BeantwoordenVerwijderen