maandag 17 november 2014

VOOR EEN HERFSTKINDJEOnze buurvrouw is sinds kort bevallen van een flinke zoon, Sverre.
Binnenkort gaan we op kraambezoek, waar Justine en Kamil enorm naar uitkijken. Ze zijn erg benieuwd naar hun nieuwe buurjongen. Kamil denkt dat we beschuit met muisjes gaan krijgen omdat de papa een Nederlander is.
Wanneer het geboortekaartje in de bus viel dan ontdekte ik een hele originele geboortelijst. Het was een lijst op geboortelijst.com en met de juiste wachtwoorden konden we ontdekken wat het verlanglijstje was.  Hierin stond van alles van verschillende winkels bij elkaar. Maar ook dingen zoals een oppas tegoed voor een avond als mama en papa eens samen weg willen gaan. Dit zag Justine al meteen zitten. Wat verder stond ook dat zelfgemaakte cadeautjes ook welkom waren. Dus het brainstormen kon beginnen.
Ik maakte een pak om met Sverre naar buiten te gaan. Dit kan hij aan zowel in de kinderwagen alsook wanneer hij met een draagdoek naar buiten gaat. De buitenkant is gemaakt uit een katoenen stofje met egeltjes en paddenstoelen. Een echt herfststofje voor een herfstkindje. Voor de binnenkant gebruikte ik een pels maar wel eentje van katoen zodat het vlot gewassen kan worden. Ik maakte uit dezelfde stof een bijhorende bavet en een paar babyslofjes. De babyslofjes kunnen langs beide kanten gedragen worden.
Om het geschenk compleet te maken flockte ik op een t-shirt de egel die in het stofje voor komt en ook zijn naam. We zijn nu klaar om op kraambezoek te gaan. Ik hoop dat ze het mooi vindt en dat ze het veel kan gebruiken.


2 opmerkingen:

  1. wauw! wat een prachtig geschenk!!! die zullen daar heel blij mee zijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh, wat leuk dat de ouders op het lijstje vermelden dat zelfgemaakte spulletjes ook welkom zijn. Dan zal dit prachtige kadootje zeker een schot in de roos zijn en met deze koude dagen heel erg welkom zijn!

    BeantwoordenVerwijderen